• Català
  • Español
  • Français
  • English
  • L'entorn que ens envolta, ha estat testimoni de l'avanç i del canvi que ha anat experimentant Andorra. Un entorn que abans era rural en gairebé tota la seva totalitat i que ha anat evolucionant fins al punt en el qual es troba avui dia. Com no pot ser d'una altra manera, la vida de les persones que habiten aquesta terra, ha anat canviant i adaptant-se als nous temps. La temporalitat dels ingredients, el camp, el cicle vital dels animals, el fred, la neu…

    A Ibaya, tractem d'estudiar tots aquests elements que d'una manera natural, s'han convertit en el nostre motor creatiu, en part del nostre discurs.

    Benvinguts a aquest viatge que avui us proposem, un recorregut pel passat que un dia va ser present i pel present que un dia, serà passat.
  • MENÚ UN PASSEIG PER ANDORRA
      • Moment pa
        És emocionant visitar la casa museu d’Encamp i veure que les farines s’emmagatzemaven com un tresor. Volem donar al pa el respecte que es mereix i per això el fem a casa amb farines de l’entorn i li procurem els que per nosaltres són els millors acompanyants, com sempre, mirant al nostre voltant.
      • El territori. La terra i l’animal
        Soldeu, la Vall d’Incles, Andorra, un paisatge impressionant que, malgrat les seves dificultats orogràfiques i climatològiques, ens regala cada temporada un rebost meravellós.

        En aquesta part del menú volem retre homenatge al paisatge que ens acull i a la gent que l’habita i el treballa. A vegades ho fem amb productes que no neixen aquí, però que transiten els nostres camins i que abordem tractant de marcar territori.

        Carxofa, nyàmera i avellana

        Pèsol llàgrima, rovell d’ou i tòfona

        Ostra, moll de l’òs i caviar
      • Moment dolç
        Tornem a la Casa Museu d’Encamp; a la cuina ens van mostrar una llauna metàl·lica desgastada que contenia petits dolços o pastes. Imaginem aquells dies llargs d’hivern vora la llar de foc, en què un petit dolç era una recompensa a l’esforç del dia a dia, un símbol de celebració sovint associat a festes populars.

        Trementinaires

        Tatin de tubercles

        Xocolata, avellana i tòfona
      • Moment Pa
        És emocionant visitar la casa museu d’Encamp i veure com les farines s’emmagatzemaven com un tresor. Volem donar al pa el respecte que es mereix, per això el fem a casa amb farines de proximitat.

        Pa de farina integral collida durant l’estiu als prats de la Seu d’Urgell.
      • Petit fours
        Vam començar aquest recorregut amb les quatre estacions de l’any i ens acomiadem fent un passeig mentre mirem el terra del bosc.

        Terra humida de cacau

        Escorces d’arbre de xocolata i pailleté

        Gerd i farigola

        Rocales de mel

        Pedres de riu d’anou

        Fulles seques de te matcha, poma i carbassa rostida

        Pinyó

        Boletus edulis
    • 190 € IGI Inclòs

      En Ibaya permetem combinar dos menús diferents en la mateixa taula.
  • MENÚ UN PASSEIG PER LA VALL DE INCLES
      • Moment Pa
        És emocionant visitar la Casa Museu d’Encamp i veure que les farines s’emmagatzemaven com un tresor. Volem donar al pa el respecte que es mereix; per això el fem a casa amb farines de l’entorn i li procurem els que per a nosaltres són els millors acompanyants, com sempre, mirant al nostre voltant.
      • El Territori, la muntanya
        Soldeu, la Vall d’Incles, Andorra: un paisatge impressionant que, malgrat les seves dificultats orogràfiques i climatològiques, ens regala cada temporada un rebost meravellós.

        En aquesta part del menú volem retre homenatge al paisatge que ens acull i a la gent que l’habita i el treballa. A vegades ho fem amb productes que no neixen aquí, però que transiten pels nostres camins i que abordem amb la voluntat de marcar territori.

        Carxofa, nyàmera i avellana

        Ostra, moll de l’òs i caviar
      • Honrar un llegat és crear-li un nou futur
        Sovint expliquem que la nostra cuina té una base tradicional molt forta. Però, com podia no tenir-la? Què seria de nosaltres sense tot el que ens han aportat les nostres mares, àvies… Què seria de la nostra cuina actual sense totes aquelles bases, tècniques i plats icònics que han marcat una època passada i, per damunt de tot, han inspirat el nostre present?

        Pollastre amb gambes

        Ramen de muntanya

        Colomí a la catalana
      • Moment dolç
        Tornem a la Casa Museu d’Encamp; a la cuina ens van mostrar una llauna metàl·lica desgastada que contenia petits dolços o pastes. Imaginem aquells dies llargs d’hivern vora la llar de foc, en què un petit dolç era una recompensa a l’esforç del dia a dia, un símbol de celebració sovint associat a festes populars.

        Postre de festa major, coca d’anís i pinyons

        Xocolata, avellana i tòfona
      • Petit fours
        Vam començar aquest recorregut amb les quatre estacions de l’any i ens acomiadem fent un passeig mentre mirem el terra del bosc.

        Terra humida de cacau

        Escorces d’arbre de xocolata i pailleté

        Gerd i farigola

        Rocales de mel

        Pedres de riu d’anou

        Fulles seques de te matcha, poma i carbassa rostida

        Pinyó

        Boletus edulis
    • 165€ IGI Inclòs

      En Ibaya permetem combinar dos menús diferents en la mateixa taula.
  • array(0) { }
Canvieu idioma