• Català
  • Español
  • Français
  • English
  • XARCUTERIA
    • Tota la nostra secció de xarcuteria ve acompanyada de pa a la brasa o de pa de coca amb tomàquet
      • Taula d’embotits ibèrics “Joselito”
        50g 24,50€
        100g 45,00€
      • Rubia Gallega curada
        50g 23,00€
        100g 38,00€
      • Cecina “caviar de Wagyu” de la Finca Santa Rosalia
        50g 24,50€
        100g 43,00€
      • Taula d'embotits de Calç Jordi de Ransol
        50g 18,00€
        100g 30,00€
  • ENTRANTS
      • Les croquetes del Echaurren, de pernil i pollastre (6 unitats)
        15,00€
      • Steak tartar de cuixa de vaca i tuétano
        31,00€
      • Làmina de carpaccio de picaña madurada, com el Rolex de Sala de despiece
        10,00€
      • Anxova del Cantàbric “000”, pa a la brasa i mantega
        8,50€/ud
      • Mollejas de cor de Càrniques Lyo
        24,00€
    • Afegeix caviar al teu entrant: 16 €/5g
      Afegeix tòfona d'hivern al teu entrant: 16 €/3g
  • DE L'HORT
      • Tomàquet a la brasa, la seva sopeta i brots tendres
        22,00€
      • Carxofa a la brasa, avellanes i tupinambo
        24,00€
      • Pastanaga a la flama i moniato
        22,50€
      • Alvocat a la brasa, gazpachuelo de jalapeño i escaig de gall
        23,50€
      • Pèsols del Maresme, rovell d’ou i tòfona
        45,00€
  • ELS NOSTRES TALLS
    • NUESTROS CORTES
      • Wagyu japonès DO Miyazaki
        48,00€ / 100g
      • Costella de bou de càrnies Lyo
        38,00€ / 100g
      • Costella de vaca de càrnies Goya
        15,00€ / 100g
      • Chateaubriand
        (500g aprox.)
        19,00€ / 100g
    • ALTRES CARNS
      • Cérvol Wellington
        38,00€
      • Pigeon de Bresse rostit al moment
        41,00€
      • Ploma de porc ibèric “Joselito”
        32,00
      • French rack d’ovella
        48,00€
      • Tournedo (aprox 200g)
        36,00€
    • Afegeix foie a la brasa al teu plat: 10 €
  • GUARNICIONS I SALSES
    • GUARNICIONS
      • Patates molt fregides fetes a casa
        6,50€
      • Aligot de patata amb formatge Tomme frâiche
        8,00€
      • Pebrots riojans a tires
        6,50€
      • Panotxa baby, mantega i parmesà
        8,50€
      • Enciam a la brasa amb reescalfat d'all i demi-glace
        8,50€
      • Amanida de tomàquet raff
        8,50€
      • Enciam de l'horta, ceba tendra i suc de piparra
        6,50€
    • SALSES
      • Salsa Chimichurri Criollo
        4,00€
      • Salsa Bearnesa
        5,00€
      • Salsa a la pimienta negra
        4,50€
      • Salsa Cafè de París
        4,50€
      • Salsa Demi Glace
        5,50€
      • Salsa Perigord
        6,50€
  • 10780
  • PART DOLÇA
      • Talli gelat de maduixes i nata
        Gelat de marbre de nata i maduixes
        Cruixent de pasta tall
        Compota de maduixes
        14,50€
      • Babamisú
        Babà de cacau
        Almívar de cafè
        Gelat de mascarpone
        15,00€
      • Pinya a la brasa
        Pinya braseada
        Cremós de xocolata blanca
        Gelat de coco torrat
        15,00€
      • Coulant d'avellana
        Coulant d'avellana
        Gelat de plàtan a la flama
        16,00€
      • Ta-thin de poma
        Una versió cruixent del clàssic pastís Tatin
        15,50€
      • Plat de fruita amb sorbet de mandarina i maracujà
        19,50€
  • XARCUTERIA
    • Tota la nostra secció de xarcuteria ve acompanyada de pa a la brasa o de pa de coca amb tomàquet
      • Taula d’embotits ibèrics “Joselito”
        50g 24,50€
        100g 45,00€
      • Rubia Gallega curada
        50g 23,00€
        100g 38,00€
      • Cecina “caviar de Wagyu” de la Finca Santa Rosalia
        50g 24,50€
        100g 43,00€
      • Taula d'embotits de Calç Jordi de Ransol
        50g 18,00€
        100g 30,00€
  • ENTRANTS
      • Les croquetes del Echaurren, de pernil i pollastre (6 unitats)
        15,00€
      • Steak tartar de cuixa de vaca i tuétano
        31,00€
      • Làmina de carpaccio de picaña madurada, com el Rolex de Sala de despiece
        10,00€
      • Anxova del Cantàbric “000”, pa a la brasa i mantega
        8,50€/ud
      • Mollejas de cor de Càrniques Lyo
        24,00€
    • Afegeix caviar al teu entrant: 16 €/5g
      Afegeix tòfona d'hivern al teu entrant: 16 €/3g
  • DE L'HORT
      • Tomàquet a la brasa, la seva sopeta i brots tendres
        22,00€
      • Carxofa a la brasa, avellanes i tupinambo
        24,00€
      • Pastanaga a la flama i moniato
        22,50€
      • Alvocat a la brasa, gazpachuelo de jalapeño i escaig de gall
        23,50€
      • Pèsols del Maresme, rovell d’ou i tòfona
        45,00€
  • ELS NOSTRES TALLS
    • NUESTROS CORTES
      • Wagyu japonès DO Miyazaki
        48,00€ / 100g
      • Costella de bou de càrnies Lyo
        38,00€ / 100g
      • Costella de vaca de càrnies Goya
        15,00€ / 100g
      • Chateaubriand
        (500g aprox.)
        19,00€ / 100g
    • ALTRES CARNS
      • Cérvol Wellington
        38,00€
      • Pigeon de Bresse rostit al moment
        41,00€
      • Ploma de porc ibèric “Joselito”
        32,00
      • French rack d’ovella
        48,00€
      • Tournedo (aprox 200g)
        36,00€
    • Afegeix foie a la brasa al teu plat: 10 €
  • GUARNICIONS I SALSES
    • GUARNICIONS
      • Patates molt fregides fetes a casa
        6,50€
      • Aligot de patata amb formatge Tomme frâiche
        8,00€
      • Pebrots riojans a tires
        6,50€
      • Panotxa baby, mantega i parmesà
        8,50€
      • Enciam a la brasa amb reescalfat d'all i demi-glace
        8,50€
      • Amanida de tomàquet raff
        8,50€
      • Enciam de l'horta, ceba tendra i suc de piparra
        6,50€
    • SALSES
      • Salsa Chimichurri Criollo
        4,00€
      • Salsa Bearnesa
        5,00€
      • Salsa a la pimienta negra
        4,50€
      • Salsa Cafè de París
        4,50€
      • Salsa Demi Glace
        5,50€
      • Salsa Perigord
        6,50€
Canvieu idioma