• Català
  • Español
  • Français
  • English
  • XARCUTERIA
    • Tota la nostra secció de xarcuteria ve acompanyada de pa a la brasa o de pa de coca amb tomàquet
      • Pernil ibèric Joselito tallat a mà
        50g 24,00€
        100g 42,00€
      • Rossa gallega curada
        50g 21,00€
        100g 36,00€
      • Cecina Caviar de Wagyu de la Finca Santa Rosalía
        50g 23,00€
        100g 40,00€
      • Taula d'embotits de Calç Jordi de Ransol
        50g 17,00€
        100g 28,00€
  • ENTRANTS
      • Les croquetes del Echaurren, de pernil i pollastre (6 unitats)
        14,00€
      • Bistec tàrtar de maluc de vaca i medul·la
        29,00€
      • Carpaccio de picaña madurada
        26,00€
      • Anxova del Cantàbric “000”, pa a la brasa i mantega
        8,00€/ud
      • Mollejas de cor
        22,00€
    • Afegeix caviar al teu entrant: 15 €/5g
      Afegeix tòfona d'hivern al teu entrant: 15 €/3g
  • DE L'HORT
      • Tomàquets rostits i amanits sobre salmorejo i burrata
        20,00€
      • Carxofa a la brasa, avellanes i tupinambo
        22,50€
      • Pèsols del Maresme, rovell d'ou i tòfona
        42,00€
      • Alvocat a la brasa, gazpachuelo de jalapeño i escaig de gall
        23,50€
  • ELS NOSTRES TALLS
    • GRANS CORTS DE BOVÍ
      • Wagyu japonès DO Miyazaki
        45,00€ / 100g
      • Costella de bou de càrnies Lyo
        36,00€ / 100g
      • Costella de vaca de càrnies Goya
        14,00€ / 100g
      • Chateaubriand
        (500g aprox.)
        18,00€ / 100g
      • Turnedó
        (La part central i més noble del rellom)
        32,00€ / 200g
    • ALTRES CARNS
      • Filet Wellington
        36,00€
      • Colomí de bresse rostit al moment
        38,00€
      • Secret de porc ibèric
        29,50€
      • Chuletillas de xai de llet
        45,00€
    • Afegeix foie a la brasa al teu plat: 10 €
  • GUARNICIONS I SALSES
    • GUARNICIONS
      • Patates molt fregides fetes a casa
        6,00€
      • Parmentier de patata Robuchon
        7,50€
      • Pebrots de La Rioja en tires
        5,50€
      • Panotxa baby, mantega i parmesà
        8,00€
      • Enciam a la brasa amb reescalfat d'all i demi-glace
        8,00€
      • Ensaladita de tomàquet raf
        8,00€
      • Enciam de l'horta, ceba tendra i suc de piparra
        6,00€
    • SALSES
      • Salsa chimichurri crioll
        3,50€
      • Salsa bearnesa
        4,50€
      • Salsa al pebre negre
        4,00€
      • Salsa Cafè de París
        4,00€
      • Salsa demi-glace
        5,00€
      • Salsa Perigord
        6,00€
  • PART DOLÇA
      • Talli gelat de maduixes i nata
        Gelat de marbre de nata i maduixes
        Cruixent de pasta tall
        Compota de maduixes
        13,50€
      • Babamisú
        Babà de cacau
        Almívar de cafè
        Gelat de mascarpone
        14,00€
      • Pinya a la brasa
        Pinya braseada
        Cremós de xocolata blanca
        Gelat de coco torrat
        13,50€
      • Coulant d'avellana
        Coulant d'avellana
        Gelat de plàtan a la flama
        15,00€
      • Ta-thin de poma
        Una versió cruixent del clàssic pastís Tatin
        14,50€
      • Plat de fruita amb sorbet de mandarina i maracujà
        18,00€
Canvieu idioma