• Català
  • Español
  • Français
  • English
  • Borda Calbo

  • ESMORZARS
    • Brioixeria
      Croissant de mantega fet a casa
      Pain au chocolat fet a casa
      Snecken de gerd i gianduja
      Brioix hojaldrado de mascarpone
    • Pastisseria Fina (Cassoletes petites)
      Frangipane de festuc
      Cassoleta d'ametlla i gerd
      Key llimi peu
      Milfulls de vainilla
      Tatin de plàtan
      Pura xocolata
      Carrot cake
    • Fumats
      Salmó fumat
      Pastrami
      Bacon
    • Formatges
      Formatge Manxec
      Formatge fresc
      Formatge Brie
      Formatge idiazabal
      Formatge rulito de cabra
      Formatge crema espatulable
      Mató (Va matar)
    • Embotits
      Pernil ibèric
      Xoriço Ibèric
      Salsitxó ibèric
      Llom Ibèric
      Pernil cuit
      Pit de titot cuit
      Embotits de l'entorn al tall
    • Pans
      Pa de coca
      Pa Rústic Deluxe
      Pa cereals Deluxe
      Pa Olives Deluxe
    • Melmelades
      Melmelada de maduixa
      Melmelada de taronja
      Melmelada de rosa mosqueta
    • Mantegues
      Normal
      Punt de sal
    • Fruita
      Sindria
      Meló cantaloup
      Fruits vermells
      Maduixes
      Mànec
      Pinya
      Fruita de la passió
      Pithaya
      Kiwi
      Magrana
      Platà
    • Iogurts
      Iogurt grec
      Iogurt desnatat
      Iogurt fresa (Nens)
      Iogurt vegetal Natural Pastoret
      Iogurt capritx poma rostida
      Iogurt Capritx de Gerd i Litxi
    • Altres
      Granola drena i fruita seca
      Granola llavors
      Nou
      Avellana
      Ametlla
      Festuc
      Anacard
      Alvocat
      Xopet gingebre
    • Cereals
      Diferents tipus de cereals de format individual
    • Sucs fets a casa
      Detox (verd)
      Antiox (Rojo)
      Revitalize (Taronja)
    • Ous
      Ous ferrats a l'espanyola
      Ous ferrats a l'anglesa
      Ous passats per aigua
      Ous regirats "base"
      Ous regirats "al gust"
      Ous benedictins amb salmó
      Ous Benedictins amb bacon
      Ous benedictins amb alvocat
    • Truites
      Truita francesa "base"
      Truita francesa al gust: pernil dolç i formatge, xampinyons, vegetariana, ibèrica.
      Truita espanyola: Amb patata i ceba o només patata
    • Món dolç
      Crêpes fets al moment
      Gofres fets al moment
      Coques fetes al moment
      Xurros amb xocolata
      Xurros farcits
      Toppings per a crêpes, gofres i xurros i coques
    • Toppings
      Nutella
      Toffe salat
      Xarop d'auró
      Mel d'Andorra
      Nata
      Maduixes
      Peticions vàries..
  • MENÚS
    • Menú dia 1
      • Benvinguda amb el menú Borda
        Embotits de Cal Jordi de Ransol amb pa de coca amb tomàquet
        Escudella Andorrana
        Canelons de rostit tradicional
        Costella de vedella a la graella
        Patates fregides
        "Trinxat de la Cerdanya"
        Albergínia a la brasa amb romesco
        Crema andorrana amb "Carquinyolis"
    • Menú dia 2
      • De primer per escollir…
        Ensalada d'algues, tomatets i cogombre
        Sopa de ceba amb ou poché
        Escalivada amb anxoves
        Macarrons amb xoriço que omplim un a un
      • Principal a escollir…
        Calamar en la seva tinta amb arròs blanc
        Filet a la planxa amb salsa cafè de París
        Pata de pop amb puré de patata a la forquilla
      • Moment dolç…
        Lingot de maduixa i vainilla
        Tauleta congelada de carajillo de Baileys
        La avellana del Piemont
        Cheesecake d'Andorra
        Coulant de pistatxo
        Milfulls de xocolata
        Bola de neu (Babà i crema de mascarpone)
        Ensalada de fruites de temporada
    • Menú dia 3
      • De primer per escollir…
        Ensalada César (Alvocat, gambetes, pit de pollastre)
        Ramén
        Ratatouille
        Pasta fresca amb verdures a la crema i ou poché
      • Principal a escollir…
        Callos i morros de vedella a la riojana
        Melós de vedella amb puré de poma i rúcula
        Llenguado amb patata panadera i emulsió d'all rostït
      • Moment dolç…
        Lingot de maduixa i vainilla
        Tauleta congelada de carajillo de Baileys
        La avellana del Piemont
        Cheesecake d'Andorra
        Coulant de pistatxo
        Milfulls de xocolata
        Bola de neu (Babà i crema de mascarpone)
        Ensalada de fruites de temporada
    • Menú dia 4
      • De primer per escollir…
        Tomàquets de veritat amb stracciatella
        Crema de carbassa amb pipes i formatge feta
        Minestra de verdures
        Tagliatelle només tartufo
      • Principal a escollir…
        Potatge de cigrons amb rap i cloïsses
        Costelletes de xai a la graella
        Rap a la marinera amb cloïsses i bolets
      • Momento dulce…
        Lingot de maduixa i vainilla
        Tauleta congelada de carajillo de Baileys
        La avellana del Piemont
        Cheesecake d'Andorra
        Coulant de pistatxo
        Milfulls de xocolata
        Bola de neu (Babà i crema de mascarpone)
        Ensalada de fruites de temporada
    • Menú dia 5
      • De primer per escollir…
        Amanida de formatge de cabra
        Crema de carabasseta i oli d'oliva
        Melanzana a la parmigiana
        Canelons de rostit tradicional
      • Principal a escollir…
        Card vermell guisat amb salsa d'ametlles
        Peus de porc farcits amb puré de apionabo
        Lluç en salsa verda
      • Moment dolç…
        Lingot de maduixa i vainilla
        Tauleta congelada de carajillo de Baileys
        La avellana del Piemont
        Cheesecake d'Andorra
        Coulant de pistatxo
        Milfulls de xocolata
        Bola de neu (Babà i crema de mascarpone)
        Ensalada de fruites de temporada
    • Menú dia 6
      • De primer per escollir…
        Poké de salmó marinat
        Sopa de peix de l'Echaurren
        Albergínies ibèriques amb fons melós
        Lasanya tradicional
      • Principal a escollir…
        Poches fresques amb callos de bacallà
        Muslitos de pollastre camper a l'aranja
        Llobarro al forn amb suc i pil pil de les seves espines
      • Moment dolç…
        Lingot de maduixa i vainilla
        Tauleta congelada de carajillo de Baileys
        La avellana del Piemont
        Cheesecake d'Andorra
        Coulant de pistatxo
        Milfulls de xocolata
        Bola de neu (Babà i crema de mascarpone)
        Ensalada de fruites de temporada
    • Menú dia 7
      • De primer per escollir…
        Ceviche de llobarro amb pico de gallo
        Sopa de miso amb tofu i alga wakame
        Carbassó i albergínia rostits amb stracciatella, pinyons i pesto rosso
        Trio de gyozas (Porc ibèric i col, llagostins i verdures de temporada)
      • Principal a escollir…
        Pates de xai guisades a la riojana
        Entranya de vedella a la brasa
        Gambetes de Palamós (Bullides en aigua de mar, planxa o sal)
      • Moment dolç…
        Lingot de maduixa i vainilla
        Tauleta congelada de carajillo de Baileys
        La avellana del Piemont
        Cheesecake d'Andorra
        Coulant de pistatxo
        Milfulls de xocolata
        Bola de neu (Babà i crema de mascarpone)
        Ensalada de fruites de temporada
  • NENS
    • De primer per escollir…
      Les croquetes de pernil i pollastre
      Macarrons de l'àvia gratinats
      Sopita de pollastre amb fideus i pilota
      Ous trencats amb pernil ibèric
      Crema de verdures
    • Principal a escollir…
      Filet de vedella a la planxa
      Escalopes de lluç a la romana
      Peix del dia a la planxa
      Super nugget XXL
      Hamburguesa de vedella al plat
    • Moment dolç…
      Gelats fets a casa
      Pastís de xocolata
      Natilles casolanes amb galeta
  • Estructura dels menús:
    De primer per escollir… Ensalada, Sopa o crema, Pasta, Plat a base de verdura
    Principal a escollir… Carn "senzilla", Peix "senzilla", Guisat
    Moment dolç… Carta de postres, Borda Calbó
Canvieu idioma