-
-
XARCUTERIA
-
Tota la nostra secció de xarcuteria ve acompanyada de pa a la brasa o de pa de coca amb tomàquet
-
Taula d’embotits ibèrics “Joselito”
50g 24,50€
100g 45,00€ -
Rubia Gallega curada
50g 23,00€
100g 38,00€ -
Cecina “caviar de Wagyu” de la Finca Santa Rosalia
50g 24,50€
100g 43,00€ -
Taula d'embotits de Calç Jordi de Ransol
50g 18,00€
100g 30,00€
-
-
-
ENTRANTS
-
-
Les croquetes del Echaurren, de pernil i pollastre (6 unitats)
15,00€ -
Steak tartar de cuixa de vaca i tuétano
31,00€ -
Làmina de carpaccio de picaña madurada, com el Rolex de Sala de despiece
10,00€ -
Anxova del Cantàbric “000”, pa a la brasa i mantega
8,50€/ud -
Mollejas de cor de Càrniques Lyo
24,00€
-
- Afegeix caviar al teu entrant: 16 €/5g
Afegeix tòfona d'hivern al teu entrant: 16 €/3g
-
-
DE L'HORT
-
-
Tomàquet a la brasa, la seva sopeta i brots tendres
22,00€ -
Carxofa a la brasa, avellanes i tupinambo
24,00€ -
Pastanaga a la flama i moniato
22,50€ -
Alvocat a la brasa, gazpachuelo de jalapeño i escaig de gall
23,50€ -
Pèsols del Maresme, rovell d’ou i tòfona
45,00€
-
-
-
ELS NOSTRES TALLS
-
NUESTROS CORTES
-
Wagyu japonès DO Miyazaki
48,00€ / 100g -
Costella de bou de càrnies Lyo
38,00€ / 100g -
Costella de vaca de càrnies Goya
15,00€ / 100g -
Chateaubriand(500g aprox.)
19,00€ / 100g
-
-
ALTRES CARNS
-
Cérvol Wellington
38,00€ -
Pigeon de Bresse rostit al moment
41,00€
-
Ploma de porc ibèric “Joselito”
32,00 -
French rack d’ovella
48,00€ -
Tournedo (aprox 200g)
36,00€
-
- Afegeix foie a la brasa al teu plat: 10 €
-
-
GUARNICIONS I SALSES
-
GUARNICIONS
-
Patates molt fregides fetes a casa
6,50€ -
Aligot de patata amb formatge Tomme frâiche
8,00€ -
Pebrots riojans a tires
6,50€ -
Panotxa baby, mantega i parmesà
8,50€ -
Enciam a la brasa amb reescalfat d'all i demi-glace
8,50€ -
Amanida de tomàquet raff
8,50€ -
Enciam de l'horta, ceba tendra i suc de piparra
6,50€
-
-
SALSES
-
Salsa Chimichurri Criollo
4,00€ -
Salsa Bearnesa
5,00€ -
Salsa a la pimienta negra
4,50€ -
Salsa Cafè de París
4,50€ -
Salsa Demi Glace
5,50€ -
Salsa Perigord
6,50€
-
-
-
PART DOLÇA
-
-
Talli gelat de maduixes i nataGelat de marbre de nata i maduixes
Cruixent de pasta tall
Compota de maduixes14,50€ -
BabamisúBabà de cacau
Almívar de cafè
Gelat de mascarpone15,00€ -
Pinya a la brasaPinya braseada
Cremós de xocolata blanca
Gelat de coco torrat15,00€ -
Coulant d'avellanaCoulant d'avellana
Gelat de plàtan a la flama16,00€ -
Ta-thin de pomaUna versió cruixent del clàssic pastís Tatin
15,50€ -
Plat de fruita amb sorbet de mandarina i maracujà
19,50€
-
-
-
XARCUTERIA
-
Tota la nostra secció de xarcuteria ve acompanyada de pa a la brasa o de pa de coca amb tomàquet
-
Taula d’embotits ibèrics “Joselito”
50g 24,50€
100g 45,00€ -
Rubia Gallega curada
50g 23,00€
100g 38,00€ -
Cecina “caviar de Wagyu” de la Finca Santa Rosalia
50g 24,50€
100g 43,00€ -
Taula d'embotits de Calç Jordi de Ransol
50g 18,00€
100g 30,00€
-
-
-
ENTRANTS
-
-
Les croquetes del Echaurren, de pernil i pollastre (6 unitats)
15,00€ -
Steak tartar de cuixa de vaca i tuétano
31,00€ -
Làmina de carpaccio de picaña madurada, com el Rolex de Sala de despiece
10,00€ -
Anxova del Cantàbric “000”, pa a la brasa i mantega
8,50€/ud -
Mollejas de cor de Càrniques Lyo
24,00€
-
- Afegeix caviar al teu entrant: 16 €/5g
Afegeix tòfona d'hivern al teu entrant: 16 €/3g
-
-
DE L'HORT
-
-
Tomàquet a la brasa, la seva sopeta i brots tendres
22,00€ -
Carxofa a la brasa, avellanes i tupinambo
24,00€ -
Pastanaga a la flama i moniato
22,50€ -
Alvocat a la brasa, gazpachuelo de jalapeño i escaig de gall
23,50€ -
Pèsols del Maresme, rovell d’ou i tòfona
45,00€
-
-
-
ELS NOSTRES TALLS
-
NUESTROS CORTES
-
Wagyu japonès DO Miyazaki
48,00€ / 100g -
Costella de bou de càrnies Lyo
38,00€ / 100g -
Costella de vaca de càrnies Goya
15,00€ / 100g -
Chateaubriand(500g aprox.)
19,00€ / 100g
-
-
ALTRES CARNS
-
Cérvol Wellington
38,00€ -
Pigeon de Bresse rostit al moment
41,00€
-
Ploma de porc ibèric “Joselito”
32,00 -
French rack d’ovella
48,00€ -
Tournedo (aprox 200g)
36,00€
-
- Afegeix foie a la brasa al teu plat: 10 €
-
-
GUARNICIONS I SALSES
-
GUARNICIONS
-
Patates molt fregides fetes a casa
6,50€ -
Aligot de patata amb formatge Tomme frâiche
8,00€ -
Pebrots riojans a tires
6,50€ -
Panotxa baby, mantega i parmesà
8,50€ -
Enciam a la brasa amb reescalfat d'all i demi-glace
8,50€ -
Amanida de tomàquet raff
8,50€ -
Enciam de l'horta, ceba tendra i suc de piparra
6,50€
-
-
SALSES
-
Salsa Chimichurri Criollo
4,00€ -
Salsa Bearnesa
5,00€ -
Salsa a la pimienta negra
4,50€ -
Salsa Cafè de París
4,50€ -
Salsa Demi Glace
5,50€ -
Salsa Perigord
6,50€
-
-
10780