-
Esmorzars Hermitage
-
Truites matinals
-
-
"Francesa"
-
Pernil dolç i formatge
-
“Espanyola” patata o patata i ceba
-
Truita amb pernil ibèric i pa amb tomàquet
-
-
-
Creps
-
-
De xocolata, nata, mel, caramel o xarop d’auró
-
-
-
Coquetes
-
-
Amb xocolata calenta, nata, nata, mel, caramel o xarop d’auró
-
-
-
Gofras
-
-
Amb nata, xocolata, maduixes o xarop d’auró
-
-
-
Xurros
-
-
Amb xocolata desfeta
-
-
-
Torrades
-
-
Torrada d'alvocat i pipes de carbassa
-
-
-
Ous ferrats
-
-
Ous ferrats a l’espanyolaOus ferrats amb oli d’oliva, pernil ibèric, xistorra de Navarra i patata amb pell
-
Ous ferrats a l’anglesaOus a la planxa amb mongetes, tomàquet natural i bacó anglès
-
-
-
Ous al gust
-
-
Ous passats per aiguaal gust del client
-
Ous benedictins amb salmó fumatamb bacó o vegetals
-
Ous remenats
-
-
-
Esmorzar sense gluten
-
Pans
-
Pa de Motlle
-
Pa de pagès
-
Baguette
-
Pa de llavors
-
-
Brioixeria
-
Croissant de mantega
-
Palmera de xocolata
-
Muffin de xocolata
-
Muffin de vainilla
-
-
Cereals
-
Flocs inflats de xocolata
-
Corn flakes
-
Granola de fruits secs
-
-
Galetes
-
Cookies
-
Galeta Maria
-
Galeta Maria Integral
-
-
Fet a casa
-
Crêpesamb xocolata, nata, mel, caramel, xarop d'Auró
-
Gofresamb nata, xocolata, maduixes o xarop d'Auró
-
Pancakesamb xocolata calenta, nata, mel, caramel o xarop d'Auró
-
Fem una sèrie de dolços a casa, amb farines especials aptes per a persones intolerants al gluten però, no podem certificar un ambient hermètic de no contaminació creuada
-
-